Revalid-Swiss Hair Care🇨🇭
Под мотото “Върнете на косата младежкия ѝ вид!” премина презентацията на новата серия за обновяване на косата на бранда Revalid, представена пред дерматолози и управители на дерматологични центрове във Варна на 20.10.2020, сред които беше и екипа на Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника.
Не само кожата на лицето ни старее, но и тази на скалпа също. С напредване на възрастта косата става по-тънка и чуплива. Процесът на стареене не може да бъде спрян, но може да бъде забавен. Грижата за скалпа е от съществено значение за запазване здравината на космените фоликули.
Новите продукти на Revalid защитават скалпа от преждевременно стареене, спомагат за поддържане на жизнеността и обема на косата, както и здравината на косъма.
Противостареещата активна DN-Age съставка е екстракт от листата на растението Cassia Alta, подбран заради високите нива на флавоноида кемпеферол 3–о-с. DN-Age намалява оксидативния стрес и възпалението на клетките в епидермиса на скалпа и космените фоликули. Предпазва скалпа от клетъчно увреждане, забавяйки процеса на посивяване на косата и поддържа гъста, здрава и плътна коса.
☀️ DN-Age защитава клетките на скалпа от външни влияния, като свободни радикали, химикали, замърсявания и радиация .
☀️Защитава космените фоликули от преждевременно стареене (антиоксиданти, противовъзпалителни и ДНК-защитни свойства).
☀️Поддържа еластичността и здравата структура на косъма.
☀️Забавя процеса на посивяване на косата.
☀️Свойствата на DN-Age са клинично доказани in vitro и in vivo.
☀️Видимо подобрение на косата.
☎️052606012; 0887070907