Преди броени дни в Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника посрещнахме Avène Eau Thermale с новата серия A-Oxitive и медицинския представител на компанията за региона Д-р Славена Кателиева. На чаша просеко, в уютна обстановка се запознахме с новостите в козметичния бранд.🌟

Най-новата анти-ейдж серия на Авен – A-OXitive – защитава, изглажда и хидратира! Подходяща е при първи белези на стареене и предлага цялостна АнтиОКСидантна грижа за кожата:
🌞 Дневна грижа:
🔹️ Стъпка 1: A-OXitive Защитен антиоксидантен серум – съдържа еквивалент на 15% витамин С, с деликатен аромат и немазен завършек. Защитава кожата от вредните ефекти на оксидативния стрес.
🔹️ Стъпка 2: A-OXitive Изглаждащ аква крем – неговата свежа и хидратираща крем-гел текстура осигурява на лицето, шията и деколтето защитна бариера срещу замърсвванията и изглажда кожата.
🌛 Нощна грижа:
🔹️A-OXitive Нощен крем с пилинг ефект, който ограничава и намалява първите следи на стареене, обновява кожата и предпазва от оксидативния стрес.
🔹️A-OXitive Изглаждащ крем за околоочен контур – грижа със свежа и лека текстура, която придава сияен и озарен вид на деликатната област около очите. На сутринта кожата е отпочинала, без следи от умора.

www.aesthetic-club.com
052606012; 0887070907