🟥Revalid-Swiss Hair Care🇨🇭28.11.2022
Под мотото “Нашата сила е в детайлите” премина презентацията на бранда Revalid пред екипа на Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника, гр. Варна.
🟥Revalid е цялостна система, разработена да поддържа косата по-здрава и силна. Създадени от швейцарски специалисти по грижа за косата, продуктите Revalid са специално разработени, за да отговорят на нуждите на всеки: укрепват, подхранват, ревитализират косата, спират пърхота, забавят естествените процеси на стареене и стимулират растежа на косата.
🟥Представен беше и новият Шампоан против косопад за мъже, който е изцяло натурален и не съдържа парабени, сулфати и силикон.
Специалната формула съдържа активната съставка 🔺SantEnergy™, която представлява екстракт от растението Yerba Santa и има директно стимулиращо действие върху космените фоликули и стволовите клетки.
🔺Комбинацията от Redensyl и SantEnergy предпазва скалпа и косата от свободните радикали и оксидативното увреждане, укрепва косъма и засилва растежа на косата. Обогатената формула с екстракт от пелин от швейцарските Алпи нежно почиства и овлажнява скалпа, и косата, и укрепва структурата на косъма.
🔺SantEnergy™ – представлява екстракт от растението Yerba Santa и има директно стимулиращо действие върху космените фоликули и стволовите клетки.
🔺Редензил – патентована активна съставка от областта на регенеративните медицински изследвания. Научно доказано е, че стимулира растежа на косата и намаля косопада.
🔺Екстракт от пелин от Швейцарските Алпи – притежава естествени антиоксидантни свойства.
🔺Пантенол – спомага за задържане и абсорбиране на влагата в косата, за възстановяване на увредената коса и намаляването „цъфтежа“ на косъма.
🔺Токоферил никотинат (витамин E) – естествен антиоксидант, известен с овлажняващите си свойства.
Благодарим за прекрасната и уютна вечер на Revalid Bulgaria, Катя Манолова и Алис Ованезян!❤️
☎️052606012; 0887070907