ИЗЯЩЕН СИЛУЕТ С VENUS LEGACY!
30-МИНУТНА ПРОЦЕДУРА – РЕВОЛЮЦИЯ В БОРБAТА С ЦЕЛУЛИТА, ДВОЙНАТА БРАДИЧКА И ОТПУСНАТАТА КОЖА

Какво е Venus Legacy?

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Кратко видео, обясняващо как работи Venus Legacy:

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕТЯЛО

 • Редуциране на целулит
 • Оформя тялото
 • Намалява обиколката
 • Стимулира колаген и еластин в кожата

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

 • Намалява видими бръчки
 • Стяга и изглажда кожата
 • Редуцира двойна брадичка
 • Стяга и тонизира кожата
 • Намалява торбички около очите
 • Повдига зоната около – очи, скули, вежди
 • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

УНИКАЛНОТО ПРИ VENUS LEGACY:
Електромагнитни импулси Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите. Засилва се регенерирането на кожата в третираната зона.

Мултиполярна радиочестота(RF) Доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира и няма разсейване на енергията в други части на тялото, което помага на Легаси да третира хора с хормонални проблеми. Това, което прави уникална тази мултиполярна радиочестата спрямо останалите процедури против целулит на пазара е свойството й да прониква на цялата повърхност, която се обработва, а не в отделни части. Чрез нагряване на тъканта мембраната на мастната клетка изтънява, а аминокиселините, от които се състои мастната клетка се пропускат през нея същевременно намалявайки обема си. Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.

Висока енергия 150W мощност на мултиполярна радиочестота. В същото време безопасна и щадяща кожата.

Вграден термометър Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

-Редуцира излишните течности и премахва торбички и кръгове около очите, придавайки свеж вид на лицето;

-Омекотява линиите и бръчките около устата

-Стяга и намалява обема на вътрешната част на ръката

-Редуцира упоритата подкожна мазнина

-Контурира, стяга и намалява коремната обиколка за плосък корем

-Премахва целулита, повдигайки седалището.  Стимулира производството на колаген и стяга кожата

-Стимулира циркулацията и изглажда целулита за една по-гладка и стегната кожа на бедрата.

 

 

1. Класически масаж
При класическия масаж се цели постигането на цялостно релаксиране или тонизиране на организма. Този вид масаж стимулира имунната система, оптимизира кръвообращението и отпуска мускулите. Класическият масаж снема физическия и емоционален стрес, облекчава напрежението в мускулите и ставите, подобрява подвижността .
2. Частичен масаж
Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло – гръб, врат и глава. Всеки, подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези зони. Макар и с локална насоченост частичният масаж, въздействайки в областта на най-голямото рефлекторно поле – гръбначният стълб, оказва влияние и на крайниците и на органите, съдейства за повишаване на енергията.
3. Антицелулитен масаж
Антицелулитният масаж включва стимулация на биоенергетичните зони, съчетана с техники от лимфодренажния масаж, за да се стимулират кръвообращението и лимфния ток. По този начин се подпомага изгарянето на мазнините и разнасянето на лимфните задържания. При масажа се използват специални масла, които разграждат мазнините и подобряват микроциркулацията. Имаме възможност да комбинираме антицелулитния масаж с последно поколение апарат за премахване на целулитни натрупвания .