💉Hands-on training PBSerum Medical
Обучение за PBSerum Medical , на което участие взеха 👩🏻‍⚕️д-р Роси Янчева и 👩🏻‍⚕️д-р Вилияна Ганчева ( Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника, гр. Варна).
👉 PBSerum Medical е терапия на основата на рекомбинантни ензими, която противодейства бързо на отпусната и състарена кожа. PBSerum Medical катализира метаболитните процеси посредством ензими. PBSerum Medical прогресивно намалява мастните натрупвания и стяга кожата.
👉 Как работят продуктите PBSerum Medical?
Ензимите са протеини, които съществуват в тялото ни и селективно катализират метаболитните процеси. Те са отговорни за образуването и разграждането на съединенията. Рекомбинантните ензими са силно селективни и всеки от тях действа върху специфичен субстрат. Ензимите PBSerum Medical са липаза, колагеназа и лиаза, които действат синергично в борбата с фиброзните процеси.
👉Какви са предимствата на PBSerum Medical?
Предимството на рекомбинантните ензими PBSerum Medical се дължи на биотехнологиите, използващи микроорганизми. Уникалната система на Proteos Biotech позволява получаването на по-чисти ензими с по-опростена структура. По този начин продуктите са по-ефективни и хипоалергенни.
👉Препоръчва се за ефективно лечение на мастни натрупвания, двойна брадичка, целулит и др.