Неоперативен ултразвуков лифтинг на лице и шия DOUBLO S – HIFU!
👩🏻‍⚕️Показания за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:
👉промени свързани с възрастта
👉двойна брадичка
👉загуба контура на скулите
👉отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
👉загуба на контура на лицето и контура на долната челюст
👉дълбоки назолабиалните гънки
👉увиснали ъгли на устата
👉отпускане на вежди и клепачи
👉гравитационна птоза (отпускане) на лицето
❓Какво представлява Doublo S ?
doublo-s е апарат за нехирургична процедура без социална изолация , която използва HIFU (високо интензивен фокусиран ултразвук) за стягане и тонизиране на отпусната и вяла кожа като се използват естествените реакции на организама за възстановяване.
❓Какво е различното в тази процедура?
doublo-s е предназначен за неинвазивна процедура, която е насочена към структурите под кожата – SMAS слой и дълбоката дерма, които повлияват лифтирането, без необходимост от хирургическа намеса или други инвазивни процедури на повърхността на кожата.
❓Как действа Doublo S?
Doublo наслагва HIFU енергия под повърхността на кожата за да стимулира синтеза на нов колаген. Като резултат, кожата започва да се стяга и тонизира с течение на времето.
❓Кои зони могат да се обработват?
doublo-s може да се използва за лифтинг на вежди, горната и долна част на лицето, брадичката, шията или цялото лице.
❓Как HIFU технологията въздейства на колагена?
Колагенът е естествен протеин, който осигурява на кожата виталност като я поддържа плътна, тонизирана и еластична. С напредване на възрастта, колагенът губи еластичността и свойствата си да противодейства на гравитацията, която тегли кожата надолу. На практика HIFU предизвиква загряване на тъканите, подобно на подкожно изгаряне, което отключва защитните механизми на човешкия организъм – започва производството на нов, свеж колаген, целящ да заздрави старите и вече наранени слоеве.