С наближаване на есента, започва и косопадът. През този сезон косопадът става част от ежедневието и причинява дискомфорт. След летните забавления и слънчевите бани не само организмът е изтощен, но и косата.
Ние в Естетик Клуб се грижим не само за Вашето лице и тяло, но и за Вашата коса – специална мезотерапия, плазмолечение и хранителни добавки. Те
подпомагат  циркулацията на кръв в скалпа и ревитализират космения фоликул. Предизвикват  растеж на коса чрез увеличаване размера на космения фоликул и спират загубата на коса.

 

Мезотерапия Aesthetic Dermal XL HAIR (Испания) е продукт, специално разработен за космения фоликул на скалпа, комплекс от хиалуронова киселина и 7 биомиметични пептида, който стимулира растежа на коса и се грижи за здравето на скалпа. При този вид мезотерпия биоревитализиращото и транспортно действие на хиалуроновата киселина е подсилено чрез специфичен биоревитализиращ разтвор за третиране загубата на коса. Процедурата е подходяща за мъже и жени.

RegenLab –RPR представлява плазмотерапия, която стимулира растежните функции и микроциркулацията. Виталността, цветът и блясъкът на Вашата коса се подобряват, косопадът се забавя и се активира растежът на косъма.

Капсули против косопад Ducray ANACAPS съдържат витаминен комплекс, минерални соли, олигоелементи и изофлавоноиди на соята. Тези активни съставки стимулират растежа на косата. Формулата съдържа и аминокесилини извлечени от мокриш, необходими за изграждането на креатина на косъма.

 

Обадете се сега и запишете своята консултация с някой от нашите специалисти: 052/ 60 60 12 ; 088/ 70 70 907