Ново в Естетик клуб!

Мезотерапия за околоочния контур SUNEKOS 200

Ново в Естетик клуб!

 Тънката кожа в околоочната зона е причина за съсредоточаването на няколко основни проблема в нея:  бръчки, торбички и тъмни кръгове. SuneKos 200 е отлично адаптиран продукт за тази зона. Международно патентованата формула от 6 аминокиселини и хиалуронова киселина стимулират регенерацията на кожата и нейното уплътняване.

Увеличен синтез на еластин;
Увеличен синтез на всички типове колаген;
Намаляване на бръчиците от типа „пачи крак“;
Намаляване на тъмните кръгове;
Намаляване на торбичките под очите;

Протокол на работа : 3 процедури през 2 седмици;

Цена на процедура:  240 лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Естетик клуб има удоволствието да Ви предложи уникална инжекционна процедура за околоочната зона, за да върнем Вашия блестящ поглед!
Околоочният контур е една от най-деликатните зони по лицето. Тя е подложена на хиляди движения ежедневно в резултат на усмивки, мигане, почистване, поставяне на лещи, гримиране и др.
Кожата около очите е много по-тънка, с по-малко мастни и потни жлези, склонна към оточност и мастни натрупвания, в резултат на което тук се проявяват и първите признаци на стареене – мимически бръчки, торбички и сенки.
RRS HA EYES (Aesthetic Dermal) e инжекционна процедура за околоочния контур, която подобрява неговото състояние, повърхностните бръчки около очите, тъмните кръгове и умората.
Запишете Вашата безплатна консултация с някой от нашите дерматолози в Естетик Клуб – лазерна и дерматологична клиника.