1/ Увеличаване на G-точката ( G-SHOT) чрез инжектиране на хиалуронова киселина

 Ясно изразената G-точка води до засилени сексуални усещания и повишено либидо. Много жени съобщават, че когатоG-точката се увеличи, например чрез инжектиране на хиалурон (използвания от нас метод), това води до интензивно сексуално удоволствие и изживяване на пълен вагинален оргазъм.

Увеличаването на G-точката с активната съставка хиалурон е амбулаторна процедура, неболезнена е и неинвазивна, която отнема средно около 20 мин. Пациентката напуска веднага след това клиниката, без ограничения в сексуалния живот.

Ефектът е с трайност минимум една година.

Информация за G-точката

G-точката е ерогенна зона на предната стена на вагината, с кръгловата форма и диаметър около два сантиметра. За първи път  е описана от немскияг инеколог Ернст Графенберг през 1950 година.

G-точката е разположена на предната стенана на влагалището, около три до четири сантиметра от влагалищния вход зад симфизата.

Естетик Клуб е на  Ваше разположение!

Организирайте среща с нашите специалисти за инжектиранена G-точка:

Д-р Н. Табакова, акушер-гинеколог, естетична гинекология.

2/ Увеличаване на големите срамни устни ( labiamajoraaugmentation )

Процедурата се извършва при различни степени на хипотрофия (намаляване) на големите срамни жени, което се среща както при жени в менопауза (вследствие на атрофичните промени), така и при млади жени (след рязко отслабване, раждане, или интензивна физическа активност, изгаряща мастната тъкан, която изпълва големите лабии).

Ние извършваме подкожно инжектиране на хиалуроновфилър, който успешно запълва и ремоделира двете големи лабии, така че да са симетрични по форма и обем и да покрият малките лабии в известна степен, за да предпазват от инфекции и претриване.

Процедурата е неболезнена и краткотрайна. Извършва се под местна анестезия за максимален комфорт на пациента.

Ефектът е видим моментално и максимално изявен след седмица. Трайността – една година

3/ Химичен пилинг на интимната зона

Подарете на кожата си ново усещане за красота и чистота чрез избелващите процедури с продуктите на SkinTechPharmaGroup (HAPPYINTIMandHAPPYINTIMREVIVAL). Появата на пигментации в интимната област настъпва почти неизбежно при голяма част от жените след бременност и се засилва с процесите на стареене.

Оставете грижата за премахване на неприятните пигментации на експертите от Естетик клуб!

4/ Вагинизъм

Свръхчувствителността в областта на влагалищния вход се нарича вагинизъм. Болката причинена от спазъм на мускулатурата на тазовото дъно се описва от жените по различен начин – най-често като силна, остра и пробождаща. Понякога гинекологичен преглед или дори простото въвеждане на тампон се оказват непосилни за тези жени, което води до сериозна психологична обремененост. Често се оказват в порочен кръг- страха от болката причинява още по-силен мускулен спазъм. Вагинизмът няма външна проява, затова и повечето жени с този проблем се чувстват срамно и смятат, че техните оплаквания не се приемат сериозно от обкръжението им, дори и от медицинските специалисти.

Причините за вагинизъм често са много комплексни. Първичен вагинизъм се среща при много млади жени, преди раждане или първи сексуален контакт. Вторичен вагинизъм може да възникне след раждане, операция или травматично сексуално преживяване.

Лечение на вагинизма в Естетик клуб.

Д-р Табакова е добре запозната с проблема на засегнатите жени, както и с възможностите за ефективно лечение. За да се намали спазъма в мускулатурата на тазовото дъно и в областта на влагалищния вход се инжектира на точно определени места в тази област ботулинов токсин, който води до релаксация на мускулите и намаляване на спазъма.

5/ Вулво-вагинална сухота

Кожната сухота в тази област може да се появи във всеки един период от живота на жената. Независимо от причините довели до този проблем, ние предлагаме решение. Използвайки различни методи – хиалуронова киселина, плазмотерапия или мезотерапия – успешно отстраняваме този проблем при нашите пациенти.

Това, което постигаме е рехидратация на кожата и лигавиците и стимулиране функцията на фибробластите за синтез на колаген.

Процедурите са краткотрайни и безболезнени, а ефектът им продължителен.

От процедурите могат да се възползват както жени във фертилна възраст, така и жени в менопауза със симптоми на вулво-вагинална атрофия – сухота, дразнене, което причиняват сърбеж, парене, дискомфорт и/или болезнен и затруднен полов акт, усещане за опъване и теглене.

Intense Rose, е филър с чиста хиалуронова киселина, специално разработен за интимната област, който се прилага с цел:

  • Подобряване на интимното здраве на жената;
  • Възстановяване на загубените с времето обеми (липодистрофия) – менопауза, загуба на телесно тегло;
  • Възвръщане на самочувствието;
  • Допълнителна стимуация за изпитване на по-голямо удоволствие;

При жените, както на много други части от тялото, така и  на големите срамни устни се появяват следи от стареене – като отпуснатост на кожата или загуба на обем. Промените в тази зона могат да се се влошат след раждане или менопауза, което води до козметични и функционални проблеми за жената.

Имате ли нужда от корекция? Отговорете на следните въпроси:

  1. Имате ли сухота в областта на вагината?
  2. Болезненият секс пречи ли на връзката Ви?
  3. Влияе ли на самочувствието Ви начинът, по който изглежда вагината Ви?
  4. Имате ли болезнени белези след епизиотомия от раждането?
  5. Намирате ли малките си срамни устни за твърде изразени?
  6. Бихте ли искали G-точката Ви да е по-изразена, за да постигнете по-добри оргазми?

Ако на един или повече от тези въпроси отговорът Ви е „да“, тогава шансовете Intense Rose да е подходящота процедура за Вас са огромни.

Интимните части на жената – понякогастрадат от промяна на цвета на кожата и еластичността ѝ, поради намаляващите нива на естроген по време и след менопаузата.

Промените понякога карат жените да се срамуват от телата си. За много жени, наличието на несъвършени срамни устни е смущаващо, особено когато имат нов партньор. Това често води до липса на самочувствие и може да доведе до загуба на желание за сексуални контакти.

С остаряването на жените, видът на вагината преминава през хормонални промени. В зоната около вагината може да се образуват бръчки. Понякога може да се развие хронично дразнене, което води до истински дискомфорт по време на полов акт, като упражнения (например колоездене, спининг, конна езда) и носене на тесни дрехи. То може да причини повтарящи се уринални инфекции и общ дискомфорт.

Когато сме млади, вагиналната тъкан е влажна и плътна, но когато достигнем менопаузата с намаляващите нива на естроген, вагиналната тъкан изтънява. Тези промени, свързани с възрастта, допринасят за очевидната дехидратация, загуба на плътност и еластичност на тъканите.

Как действа вагиналното подмладяване на Intense Rose?

Intense Rose може да се използва за подмладяване на големите срамни устни, прикриване на малките срамни устни за по-симетричен външен вид.Често срещан проблем при жените, са твърде изразените малки срамни устни, особено когато предизвикват дискомфорт. Едно от решенията е лабиопластика (хирургична процедура, съпроводена с евентуални рискове), но този проблем може да бъде разрешен с далеч по-щадяща процедура. С инжектирането на чиста хиалуронова киселина в големите срамни устни (лабии), които имат защитна функция, а именно да предпазват малките срамни устни от търкане или нараняване. В резултат, на което малките срамни устни се „затварят“ и освен естетическия и младежки вид, който вагината придобива, водят до значително подобрение в усещането и комфорта по време на полов акт.

Намаляването на естрогена може да допринесе за стареенето в тази деликатна област, точно както се получава и на лицето. След раждането и около менопаузатачесто се забелязва този проблем. Когато сексът е болезнен, жените са склонни да го избягват, което на свой ред може да предизвика проблеми в отношенията с партньора. Ако това преживяване се превърне в приятно такова, по-вероятно е да се повтаря по-често. Вагиналното подмладяване е добра алтернатива за дамите, които не искат да приемат хормонална терапия, но страдат от симптомите на менопаузата.

Може да се постави и във влагалището, за да се подобри хидратацията в тъканта, а за тези, които искат, може да подобри усещането за G-точката! Набръчканата и отпусната кожа може да бъде променена чрез две възможности – чрез инжектиране на собствена мазнина или с революционния метод за подмладяване  – използване на дермален филър Intense Rose.

 

Какво представлява серията филъри Intense Rose на Neauvia?

Марката Neauvia предлага органични филъри, които са много близо до естествените процеси. Серията Intense Rose е деликатна и чиста. Подходяща е за корекция на меки тъкани, уплътняване на тъкънта, корекция на липодистрофията. Характеризира се с най-високото количество хиалуронова киселина – 28 mg /ml – и голяма еластичност на хидрогела, за да се гарантира 100% удовлетворение за пациента. Intense Rose е широко използван за отстраняване на дискомфорта и за подобряване на външния вид на областта около влагалището.

Хиалуроновата киселина – която вече се използва в много филъри за лице – има свойствата на  гъба и може да подобри възможностите за задържане на вода във вулва-вагиналната област. Добавянето на манитол, антиоксидант, предпазва от разпадането на гела от свободните радикали и запазва хидратиращия ефект и по-дългото действие на филъра. Това помага да се рехидратира областта, за да се запази еластичността, плътността и правилното функциониране на женските генитални тъкани. Също така помага да се намали всякакво подуване, което може да възникне след инжектиране.

Как се извършва процедурата?

Процедурата отнема не повече от 20 минути, а резултатите могат да са с продължителност между 18 и 24 месеца.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата за уголемяване на G-точката, започва с дезинфекциране на зоната и след това се прилага локален анестетик. Не е болезнено и не води до трайно усещане за дискомфорт след инжектиране.

За подмладяване на външните срамни устни, се използва анестетичен гел. Продуктът се инжектира с помощта на канюла в тъканта, което прави процедурата безопасна. Не се препоръчва сексуален контакт за 7 дни след процедурата, за да се намали вероятността от инфекция.

След инжектиране на Intense Rose, можете да си тръгнете веднага и да се върнете към нормалните си задължения, точно както след рутинно посещение при гинеколог.