В Естетик Клуб предлагаме процедури и продукти за домашна грижа на елитната японска козметична марка  FORLLE`D. За допълнителна информация се обърнете към нашите специалисти  Наталия Петкова и Галя Тонева.

FORLLE`D е елитна японска козметична марка, базирана на нискомолекулна хиалуронова киселина. Лабораторията на Forlle`d проектира и патентова процеса на производство на нискомолекулна  хиалуронова киселина и редица други нискомолекулни вещества. Това са луксозни продукти за грижа за кожата, които се предлагат в Естетик  Клуб- лазерна и дерматологична клиника.

 

FORLLE`D е високотехнологична козметична марка с бързи и видими резултати.

Патентовани в световен мащаб, тези комплекси хиалуронова киселина са 600- 4000 пъти по-малки от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната пенетрация дълбоко в кожата и спомага за нейното по-добро хидратиране и обновяване в дълбочина.

Специалната формула на продуктите гарантира постигането на изключителни резултати, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки.

FORLLE`D се произвежда в японски фармацевтични заводи, които прилагат най-съвременните технологии, гарантиращи най-високи нива на безопасност.

Всички продукти на FORLLE`D са създадени с цел осигуряване на по-дълбока хидратация на кожата, която е по-ефективна и по-дълготрайна в сравнение с всички  други хидратиращи продукти.

Предимства: Висококонцентрираните формули са изключително  икономични и тяхното действие е три пъти по-дълготрайно в сравнение с това на масовите козметични продукти.