Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Днес избрахме да напомним къде всъщност стои красотата !💛
Д-р Янита Михайлова – Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника, гр. Варна
С развитието на технологиите, напредването на дигитализацията и масовата употреба на социалните медии като способ за комуникация, и себеизразяване, ние всъщност загубихме реалната представа за красотата.
⚠️Красотата днес се превърна в парад на филтри на Инстаграм, Фейсбук и всички останали апликации, произведения на фотошоп и други подобни програми за обработка на снимки.
❌Нека не забравяме! Подправеното съдържание, което поднасяме всеки ден изкривява възприятието за истинска и неподправена визия.
❌Подсъзнателното когнитивно възприятие на всеки от нас, може да доведе до ниска самооценка и неудовлетвореност от външния ни вид.
❌Възможни са последствия като промяна на вътрешните норми за красота!
❌Все по-голяма адаптация към неестествената визия.
🙏Искаме днес да напомним, че ние всички се раждаме красиви, а естетичната дерматология може само да ни помогне, за да подчертаваме и да се радваме по-дълго на естествената си красота! Няма нищо по-хубаво от това да се харесваме такива, каквито сме, да се грижим за себе си и да останем различни.
Честит Световен ден на красотата!