Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В Естетик Клуб предлагаме процедури и продукти за домашна грижа на елитната японска козметична марка  FORLLE`D. За допълнителна информация се обърнете към нашите специалисти  Наталия Петкова и Галя Тонева.

FORLLE`D е елитна японска козметична марка, базирана на нискомолекулна хиалуронова киселина. Лабораторията на Forlle`d проектира и патентова процеса на производство на нискомолекулна  хиалуронова киселина и редица други нискомолекулни вещества. Това са луксозни продукти за грижа за кожата, които се предлагат в Естетик  Клуб- лазерна и дерматологична клиника.

 

FORLLE`D е високотехнологична козметична марка с бързи и видими резултати.

Патентовани в световен мащаб, тези комплекси хиалуронова киселина са 600- 4000 пъти по-малки от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната пенетрация дълбоко в кожата и спомага за нейното по-добро хидратиране и обновяване в дълбочина.

Специалната формула на продуктите гарантира постигането на изключителни резултати, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки.

FORLLE`D се произвежда в японски фармацевтични заводи, които прилагат най-съвременните технологии, гарантиращи най-високи нива на безопасност.

Всички продукти на FORLLE`D са създадени с цел осигуряване на по-дълбока хидратация на кожата, която е по-ефективна и по-дълготрайна в сравнение с всички  други хидратиращи продукти.

Предимства: Висококонцентрираните формули са изключително  икономични и тяхното действие е три пъти по-дълготрайно в сравнение с това на масовите козметични продукти.