Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

🧏🏼‍♀️Постоянството – пътят към успешната борба с АКНЕТО!
🟠Акнето е състояние на кожата, което се появява на лицето или на други части от тялото като гръб, гърди и поради естеството си на изява, е причина за дискомфорт от социален и физически аспект.
🤦🏼‍♀️Една от основните характеристики на това състояние е неговата упоритост и продължителност във времето. Понякога пъпките могат да се задържат върху лицето дни наред, което предизвиква чувство за отчаяние и безпомощност. Но акнето е проблем, в борбата, с който не сте сами.
👩🏻‍⚕️Лекарят-дерматолог е един от най-силните Ви съюзници!
🟠Спазвайте точно неговите предписания – ако се касае за медикаментозно лечение, поинтересувайте се как точно се приема лекарството – преди, след храна, налага ли се особена диета при приема на този медикамент, колко пъти дневно. Запишете всички тези препоръки и ги спазвайте.
Ако Ви е препоръчана употреба на козметични продукти, не пропускайте нанасянето им – те подпомагат защитата на кожата от досадния проблем, а и ни правят по-красиви.
🟠Бъдете постоянни и упорити. Не пропускайте посещението си и при медицински козметик за допълнение на терапията.
Внимателната, прецизна и дълготрайна грижа ще Ви се отплати с красива, чиста и свежа кожа, плод единствено на Вашето желание и търпение.
🟠А серията Clenance на Eau thermale Avene е още един силен коз, който да Ви доближи по-бързо до желаната гладка и сияйна кожа.