Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Днес ни съветва Д-р Янита Михайлова – водещ дерматолог в Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника!👩🏻‍⚕️
👉Собствена кръвна плазма за стимулация на имунитета!
Повече от 160 години собствената кръв се използва за допълнително лечение при възпалителни заболявания, като автоваксина и за стимулиране на имунитета.
Днес ние прилагаме обогатена кръвна плазма-PRP-с най-различни и многобройни индикации в сферата на медицината- при спортни травми, за регенерация на стави, в стоматологията при пародонтоза, при поставяне на импланти, за зарастване на диабетни и трудно заздравяващи рани, при тежки изгаряния, в естетичната медицина с антиейджинг ефект и ефект на стимулация и регенерация.
Днес, тази процедура е особено актуална. Доказано е, че след приложение на собствена кръвна плазма, имунните клетки в периферната кръв се повишават с 15-20-%, което обуславя общия имуностимулиращ ефект на терапията и повишаване защитните сили на организма. Особено благоприятен е ефектът при мускулно приложение, както и при инжектиране около входните врати за патогенни вируси и бактерии – лигавиците на устата, носа и очите. Заедно с общите имуностимулиращи средства, хранителните добавки и витамини, това е един чудесен метод за подобряване тонуса и здравето на нашето тяло!

Плазмолифтинг Regenlab (Швейцария) във Варна се предлага единствено в Естетик клуб – лазерна и дерматологична клиника!

🌎www.aesthetic-club.com
☎️0887070907; 052606012