Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

🔆На 18.05.2021 в Галерия Графит бяха представени новите попълнения в редиците на слънцезащитните продукти на Авен от медицинския представител на марката – д-р Славена Кателиева.
🌳Верни на изследователския си дух и респект към природата, лаборатории Авен са отново една крачка напред в грижата и защитата на кожата от вредните ефекти на слънчевите лъчи. ☀️🌊
👉Новият Златен стандарт в слънцезащитата – Intense protect 50+ – съдържа филтърна система с ултра широк спектър на защита и предпазва клетките от увреждащото действие не само на UVA и UVB лъчите, но и от HEV (високоенергийната синя светлина от видимия спектър), която доказано поразява също ДНК на клетките. Освен това е подходящ и при екстремно излагане на слънце, дори и за най-уязвимата кожа.
🧡Разнообразието от продукти в слънцезащитата на Авен отговаря на всички изисквания на кожата и на околната среда с пречистените си формули и уникални текстури.🧡