Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Неоперативен ултразвуков лифтинг на лице и шия DOUBLO S – HIFU!
👩🏻‍⚕️Показания за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:
👉промени свързани с възрастта
👉двойна брадичка
👉загуба контура на скулите
👉отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
👉загуба на контура на лицето и контура на долната челюст
👉дълбоки назолабиалните гънки
👉увиснали ъгли на устата
👉отпускане на вежди и клепачи
👉гравитационна птоза (отпускане) на лицето
❓Какво представлява Doublo S ?
doublo-s е апарат за нехирургична процедура без социална изолация , която използва HIFU (високо интензивен фокусиран ултразвук) за стягане и тонизиране на отпусната и вяла кожа като се използват естествените реакции на организама за възстановяване.
❓Какво е различното в тази процедура?
doublo-s е предназначен за неинвазивна процедура, която е насочена към структурите под кожата – SMAS слой и дълбоката дерма, които повлияват лифтирането, без необходимост от хирургическа намеса или други инвазивни процедури на повърхността на кожата.
❓Как действа Doublo S?
Doublo наслагва HIFU енергия под повърхността на кожата за да стимулира синтеза на нов колаген. Като резултат, кожата започва да се стяга и тонизира с течение на времето.
❓Кои зони могат да се обработват?
doublo-s може да се използва за лифтинг на вежди, горната и долна част на лицето, брадичката, шията или цялото лице.
❓Как HIFU технологията въздейства на колагена?
Колагенът е естествен протеин, който осигурява на кожата виталност като я поддържа плътна, тонизирана и еластична. С напредване на възрастта, колагенът губи еластичността и свойствата си да противодейства на гравитацията, която тегли кожата надолу. На практика HIFU предизвиква загряване на тъканите, подобно на подкожно изгаряне, което отключва защитните механизми на човешкия организъм – започва производството на нов, свеж колаген, целящ да заздрави старите и вече наранени слоеве.