С наближаване на есента, започва и косопадът. През този сезон косопадът става част от ежедневието и причинява дискомфорт. След летните забавления и слънчевите бани не само организмът е изтощен, но и косата.
Ние в Естетик Клуб се грижим не само за Вашето лице и тяло, но и за Вашата коса – специална мезотерапия, филър за коса, плазмолечение и медикаменти.
DR.CYJ ФИЛЪР ЗА КОСА подпомага циркулацията на кръв в скалпа и ревитализира космения фоликул. Предизвиква растеж на коса чрез увеличаване размера на космения фоликул и спира загубата на коса. Мезотерапия Aesthetic Dermal XL HAIR (Испания) е продукт, специално разработен за космения фоликул на скалпа. При този вид мезотерпия биоревитализиращото и транспортно действие на хиалуроновата киселина е подсилено чрез специфичен биоревитализиращ разтвор за третиране загубата на коса. Процедурата е подходяща за мъже и жени.
RegenLab – A-RPR представлява плазмотерапия, която стимулира растежните функции и микроциркулацията. Виталността, цветът и блясъкът на Вашата коса се подобряват, косопадът се забавя и се активира растежът на косъма.
Капсули против косопад Ducray ANACAPS съдържат витаминен комплекс, минерални соли, олигоелементи и изофлавоноиди на соята. Тези активни съставки стимулират растежа на косата. Формулата съдържа и аминокесилини извлечени от мокриш, необходими за изграждането на креатина на косъма.Ако страдате от загуба на коса или разреждане на косата DR CYJ Hair filler предоставя ефикасно решение -комплекс от хиалуронова киселина и 7 биомиметични пептида, който стимулира растежа на коса и се грижи за здравето на скалпа.
Първият ФИЛЪР за коса в света!

Патентован метод на активно действие на биомиметичните пептиди за повече от 2 седмици, а не само при инжектиране на продукта, както е при други терапии. DR.CYJ ФИЛЪР ЗА КОСА подпомага циркулацията на кръв в скалпа и ревитализира космения фоликул. Предизвиква растеж на коса чрез увеличаване размера на космения фоликул и спира загубата на коса.

Стимулира образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15 ден след процедурата.

За постигане на оптимален видим резултат са необходими минимум 4 процедури (1 процедура през 2-3 седмици)!

Обадете се сега и запишете своята безплатна консултация с някой от нашите специалисти: 052/ 60 60 12 ; 088/ 70 70 907