Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Единствено във Варна- в Естетик Клуб- можем да Ви предложим тази процедура – неоперативна корекция на клепачи с Plasma IQ!🔝
👩🏻‍⚕️Това е неинвазивен подход при неоперативна корекция на клепачи, използващ волтаична плазма.
❓КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА
⏰Процедурата се извършва в амбулаторни условия и трае 30 минути.
👉Процедурата е безболезнена. Използва се локална упойка под формата на крем.
Плазмата се създава между заострения връх на устройството и кожата на пациента без тя да бъде докосвана.
Устройството работи фокусирано, без нежелано въздействие върху околните тъкани. В резултат се образуват финни повърхностни корички с диаметър 1 мм наредени плътно една до друга, които зарастват за 5-7 дни без образуване на белези благодарение на повърхностното действие на плазма метода. Всяка точка е резултат от сублимацията на кожата, без кървене и без синини.
Непосредствено след процедурата може да се наблюдава зачервяване и оток в зоната на работа, като тяхната интензивност зависи както от индивидуалните особености на организма, така и от площта на третирания участък. Те са краткотрайни и в рамките на 2 до 4 дни изчезват.
🟠Важно е всекидневно нанасяне на слънцезащитен крем с SPF фактор 50+, за да се избегне риска от поява на хиперпигментации.
🟠Ефекта от процедурата е видим още след първата седмица и продължава да се подобрява през следващите 2 месеца.
Процедурата се извършва от
👩🏻‍⚕️д-р Росица Янчева, дерматолог, Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника, гр. Варна.
☎️0887070907; 052606012