Билетите за Дерматокозметичния симпозиум Beauty Woman 2024 са на път към всяка точка на България!

Казвам се Вергилия Чаушева и съм медицински козметик в лазерно-дерматологична клиника Естетик клуб от близо 5 години. В живота и работата си съм перфекционист, затова в процедурите,които извършвам влагам много любов, старание и отдаденост. Любими са ми мануалните терапии и химичните пилинги, а истинско предизвикателство за мен са почистванията на акнеични кожи с лазер CO2. В клиниката работи екип от прекрасни дерматолози, на които мога да разчитам в работата си, а това ми дава спокойствие и увереност.”

“Казвам се Даяна Вълчева и работя в Естетик клуб от година. Любимата ми процедура е почистване с ултразвукова шпатула и пилинг. Учила съм 2 години в Италия.”

Процедурите, които предлагаме са мануално и апаратно почистване на лице, професионални терапии за всички типове кожа, химични пилинги, дерма пен, безиглена мезотерапия.
От апаратните процедури сме заложили на апарати от най-висок клас – лазерна епилация с Elision Pro, мултиполярен радиочестотен лифтинг за лице и тяло – Venus Legacy, апарат за ремоделиране на кожата с фракционна RF система- Venus Viva, аква пилинг за лице – ProFacial. Profacial
Професионалните марки, с които работим са Medik8 Bulgaria Forlle’d Bulgaria Skeyndor Crimson Professional Cosmetics , Casmara, Selvert Thermal Bulgaria , Rejuvi ProDerma Intl. Ribeskin.

От скоро в портфолиото на клиниката присъства и ексклузивният за цяла Варна апарат – Deep 2. Това е комплексна терапия с няколко подхода, която предлага третиране на различни нива на кожата, постигайки дълбоки и ефективни резултати. Системата подобрява функциите на всички клетки, активира основните възстановителни процеси в кожата и предоставя пълен анти-ейдж ефект.
Процедурата преминава през следните стъпки:
⁃ нежно почистване на кожата от грим и замърсявания и тонизиране
⁃ мултиактивен пилинг, който е подходящ за всеки тип кожа
⁃ cupping масаж, който стимулира мускулите и кръвообращението на кожата
⁃ Хидродермабразио, което дълбоко почиства и ексфолира кожата
⁃ дрениращо – ремоделиращ вендузен масаж
⁃ Дълбоко хидратираща и успокояваща биомаска
⁃ биостимулираща LED хромотерапия

Благодарим на Вергилия и Дияна, че не спират своето развитие, благодарение на което ще могат да предложат най-новите знания, придобити на Дерматокозметичния Симпозиум в своята практика.
Браво!