🧏🏼‍♀️Постоянството – пътят към успешната борба с АКНЕТО!
🟠Акнето е състояние на кожата, което се появява на лицето или на други части от тялото като гръб, гърди и поради естеството си на изява, е причина за дискомфорт от социален и физически аспект.
🤦🏼‍♀️Една от основните характеристики на това състояние е неговата упоритост и продължителност във времето. Понякога пъпките могат да се задържат върху лицето дни наред, което предизвиква чувство за отчаяние и безпомощност. Но акнето е проблем, в борбата, с който не сте сами.
👩🏻‍⚕️Лекарят-дерматолог е един от най-силните Ви съюзници!
🟠Спазвайте точно неговите предписания – ако се касае за медикаментозно лечение, поинтересувайте се как точно се приема лекарството – преди, след храна, налага ли се особена диета при приема на този медикамент, колко пъти дневно. Запишете всички тези препоръки и ги спазвайте.
Ако Ви е препоръчана употреба на козметични продукти, не пропускайте нанасянето им – те подпомагат защитата на кожата от досадния проблем, а и ни правят по-красиви.
🟠Бъдете постоянни и упорити. Не пропускайте посещението си и при медицински козметик за допълнение на терапията.
Внимателната, прецизна и дълготрайна грижа ще Ви се отплати с красива, чиста и свежа кожа, плод единствено на Вашето желание и търпение.
🟠А серията Clenance на Eau thermale Avene е още един силен коз, който да Ви доближи по-бързо до желаната гладка и сияйна кожа.