Днес ни съветва Д-р Янита Михайлова – водещ дерматолог в Естетик клуб- лазерна и дерматологична клиника!👩🏻‍⚕️
👉Собствена кръвна плазма за стимулация на имунитета!
Повече от 160 години собствената кръв се използва за допълнително лечение при възпалителни заболявания, като автоваксина и за стимулиране на имунитета.
Днес ние прилагаме обогатена кръвна плазма-PRP-с най-различни и многобройни индикации в сферата на медицината- при спортни травми, за регенерация на стави, в стоматологията при пародонтоза, при поставяне на импланти, за зарастване на диабетни и трудно заздравяващи рани, при тежки изгаряния, в естетичната медицина с антиейджинг ефект и ефект на стимулация и регенерация.
Днес, тази процедура е особено актуална. Доказано е, че след приложение на собствена кръвна плазма, имунните клетки в периферната кръв се повишават с 15-20-%, което обуславя общия имуностимулиращ ефект на терапията и повишаване защитните сили на организма. Особено благоприятен е ефектът при мускулно приложение, както и при инжектиране около входните врати за патогенни вируси и бактерии – лигавиците на устата, носа и очите. Заедно с общите имуностимулиращи средства, хранителните добавки и витамини, това е един чудесен метод за подобряване тонуса и здравето на нашето тяло!

Плазмолифтинг Regenlab (Швейцария) във Варна се предлага единствено в Естетик клуб – лазерна и дерматологична клиника!

🌎www.aesthetic-club.com
☎️0887070907; 052606012