Повече от година COVID-19 и мерките срещу разпространението му са част от ежедневието ни. В продължение на препоръките, които ние от Естетик клуб – лазерна и дерматологична клиника Варна ви предлагаме, с цел съхраняване и грижа за Вашата кожа и нейния здрав и естетичен вид, днес обръщаме внимание на раздразненията, които могат да се появят в резултат от носене на предпазни маски.

Зачервяване в местата на допир, включително около ушите, разраняване, залющване, възпаление, чувство за сухота и сърбеж са само част от симптомите, които се забелязват все по-често, особено при високи температури и влажност.

👩🏻‍⚕️През месец Юли се посвещаваме именно на тези кожни проблеми и в колаборация с нашите партньори от Eau Thermale Avène Bulgaria Ви предлагаме ефективно решение за дискомфорта.
С всяка консултация, свързана със споменатите раздразнения на кожата, Вие ще получите от Възстановащия защитен крем Cicalfate+. Продукт, който стимулира естествения процес на възстановяване, благодарение на трио съставки: [C+Restore] – постбиотична биотехнологична активна съставка, патентована иновация, ускоряваща епителизацията; комбинация от Меден и цинков сулфат, ограничаваща риска от балтериален растеж; Термална вода Авен, успокояваща, омекотяваща, антииритативна.

Запишете своя час за консултация и преглед сега на телефон: 📞0887 070907