HIFU Високо интензивен фокусиран ултразвук за неоперативен лифтинг🔝
Работна среща с гост д-р Константин Ставров 🧑🏻‍⚕️( лекар дерматолог, официален тренер на Doublo S за България, София).
Обсъдиха се практики, обмени се опит, изключително ползотворна среща за екипа на Естетик клуб – лазерна и дерматологична клиника.
Благодарим на д-р Константин Ставров за споделения опит.🙏🏻Dr. Stavrov Aesthetics
Единствено при нас във Варна и региона може да направите процедурата неоперативен лифтинг на лице с медицински апарат (не козметичен) – HIFU Doublo S.
🧏🏻‍♀️Неоперативен лифтинг на лице и брадичка с медицински апарат HIFU! Това означава , че апарата е с различен интензитет от козметичните такива. Съответно и резултатите от процедурата са различни.
HIFU е високо интензивен фокусиран ултразвук – Doublo S. Това е неоперативен метод, без странични ефекти, за лифтинг на лице и двойната брадичка.
Апаратът Doublo S прецизно фокусира фракционираната ултразвукова енергия ,прониква дълбоко в кожата, без да нарушава нейния повърхностен слой и предизвиква стягане, уплътняване и лифтинг на лицето и брадичката.
💁‍♀️Колко дълго продължава ефекта от процедурата? Пациентът може да забележи веднага ефект на стягане, но максималния резултат е видим към втория месец и е с продължителност година, година и половина.
👨‍👩‍👦‍👦 Има ли период на социална изолация?
Doublo S позволява да се върнете към ежедневните си дейности веднага след процедурата, без да е небходимо да спазвате някакви ограничения.
😊Това е предпочитана процедура за хора с активен социален живот.
👩🏻‍⚕️Процедурата се извършва от лекар!
☎️0887070907; 052606012