Продължаваме с изненадите в Естетик Клуб- лазерна и дерматологична клиника , предоставени от Lierac Paris – подарък за всеки клиент, направил естетична процедура: крем Magnificence 15ml, несесер и лоялна карта. (до 20.11.2017г.)
Magnificence 15ml
ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА
ДНЕВЕН & НОЩЕН
Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.
Magnificence 15ml
КРЕМ ЗА СУХА КОЖА
ДНЕВЕН & НОЩЕН
Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

052 60 60 12; 088 70 70 907
www.aesthetic-club.com