В Естетик Клуб- лазерна и дерматологична клиника предлагаме процедура „пробиване на уши”. Извършва се от Д-р Петя Генова, специалист УНГ. Работи се със системата Studex.

Продуктите на STUDEX® – пистолет и обици, са известни като най-добрите системи за пробиване на уши. Като изходен материал за обиците се използва висококачествена противоалергенна медицинска стомана и те се произвеждат в завода на Studex в Лос Анжелис, Калифорния. Те са стерилизирани и опаковани така, че надвишават изискванията на F.D. A. и на Европейскaта комисия.
Studex® е член на Съюзът на европейските производители на системи за пробиване на уши /The Ear Piercing Manufacturers of Europe, EPM/ със централно седалище в Стамфорд, Кембриджшир, Англия и с офиси в цяла Европа. Този съюз е основан през 1999 г. за да представлява интересите на потребители, производители и разпространители на изделия за пробиване на уши. Главната цел на съюза е да изисква използването на продукти за пробиване на уши в Европа, отговарящи на високи хигиенни стандарти.
За консултация и записвания позвънете на тел. 052 60 60 12; 088 70 70 907.
Цена на процедурата 45 лв.
На 25.03.2017 „Благовещение” , Д-р Генова ще работи в Естетик Клуб от 10.00 до 14.00ч.