Ламиниране на мигли в Естетик клуб – 45 лв!
🧏🏼‍♀️ Пепи Борисова – ☎️0892977878

Ламиниращи съединения Be Perfect

Be Perfect No 1 WAKE състав за ламиниране на мигли събужда и разкрива люспите на миглите, леко ги повдига от корена, правейки ги по-меки и по-еластични, и се подготвя за грациозно къдрене – състав No2.

Съставът се нанася с четка или микрочетка върху средната част на миглите, където ще има къдрене (с отстъп от лигавицата 2 мм).

Време на излагане: 10-15 минути (в зависимост от плътността на миглите).
Съставът за ламиниране на мигли Be Perfect №2 RISE придава на миглите избрана крива, прониквайки в дълбоките слоеве на космите, надеждно фиксира кривата в дадена посока.

Съставът се нанася с четка или микрочетка върху средната част на миглите, където ще има къдрене (с отстъп от лигавицата 2 мм).

Време на излагане: 7-10 минути (в зависимост от плътността

Be Perfect No 3 SHINE състав за ламиниране на миглите придава на миглите блясък и блясък, изпълва естествените мигли с влага и хранителни вещества, затваря люспите на миглите и ги обгръща със защитен слой.

Техниката на поставяне на мигли – косъм по косъм, помага на стотици жени ежедневно да харесват и гледат със самочувствие образа си в огледалото. Възможността за избор на извивки, видове /естествени или синтетични/, размери и дебелини дават възможност да се изпълнят красиво.  В “Естетик клуб” ще ви посрещнем в изискан , умерен лукс, ухаещ на свежи орхидеи – усещане, което ще запазите дълго след като напуснете нашето/ ваше кътче за сбъдване на мечти! Време е да се покажете! Събудете лицето си за красотата!