Креативност и целеустременост – тези личностни качества са водещи за мен! Родена съм на 5 декември 1976 г. Завършила съм изящни и приложни изкуства в гр. Бургас. През 1995 г. продължих образованието си в Икономически Университет – гр. Варна, специалност „Финанси”. Веднага след дипломирането си започнах работа в Обединена Българска Банка АД, а след това и в Българо – Американска Кредитна Банка АД. През тези 10 години работа в банковия сектор ми бе предоставена висока отговорност. Развих качества като точност, комуникативност, лоялност и работа в екип. От 2011г. до 2013 г. – Медицински Университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна, магистър „Здравен Мениджмънт“.

Срещата ми с д-р Янита Михайлова през 2010 г. може да се каже, че е съдбовна за мен. Тогава се „роди” и идеята ни за създаването на Естетик Клуб – лазерна и дерматологична клиника. Стартирахме от самото начало и заедно вървим напред – в усъвършенстването и предлагането на най- доброто в областта на естетичната дерматология и лазерните процедури. Качеството на услугите, които предоставяме на клиентите ни е приоритет. Естествен път от моето развитие бе обучението и придобиването на магистърска степен „ Здравен Мениджмънт” в Медицински Университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов” – град Варна, където в последствие ме поканиха и работя в експертна група към факултета по „Фармация”.

Ценя безкрайно професионализма на екипа и вярвам, че успехите ни се дължат на всеотдайността и лоялността им. Благодаря Ви, колеги! Заедно можем да създаваме красота и удоволствие от живота!

Омъжена съм и съм майка на три прекрасни деца – две момчета и едно момиче. Обичам да прекарвам свободното си време със семейството, да спортувам, да се виждам с приятели и да пътувам.