👩‍⚕️🌐Аз съм Даяна Вълчева, медицински козметик в Естетик клуб – лазерна и дерматологична клиника,гр.Варна!

✅Избрах тази професия, защото ми харесва да правя жените и мъжете по-красиви, и така да им помагам да се чувстват по-уверени.

🎓 КОЗМЕТИКАТА Е ПРОФЕСИЯ, КОЯТО Е МЕЧТА ЗА МНОГО ЖЕНИ.
Тя е променяща се, динамична, модерна и еволюираща. Професия с много лица! Тя пряко се влияе от постиженията на науката – биология, медицина, фармация, компютърни технологии и всички останали науки, които променят обществения, икономическия и социалния живот на страната ни. Затова единственият верен път за съвременния козметик е непрекъснато усъвършенстване

🔝Винаги избирам за клиентите си процедури и терапии, които аз самата харесвам и съм се уверила в невероятните им резултати.

🥰Една от най-любимите ми за този сезон е с апарата ProFacial, за който също преминах обучение. Това е комфортна и иновативна процедура за почистване на лицето в дълбочина. Изключително съм впечатлена от резултатите – свежа, подмладена, хидратирана, матирана и сияйна кожа.

🍁През есента и зимата е подходящото време за пилинги, с които решаваме различни проблеми – акне, бръчки, пигментации и т.н.

🙂Когато клиентите са позитивно настроени и полагат грижа за здравето и красотата си, резултатите от съвместната ни работа са впечатляващи и удовлетворяващи, както за тях, така и за мен.

✨За озаряваща и подмладяваща среща с Даяна Вълчева ☎️052/60-60-12
🌎www.aesthetic-club.com